Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Zoekmachine Optimalisatie

.
Beat the rest

Hoger in Google

Eigenlijk is vindbaarheid een vraag-en-antwoord spelletje. De klant is ergens naar op zoek en jij hebt het antwoord. Maar hoe vinden jullie elkaar in de jungle van zoekresultaten op internet? Dat doe je door zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd. Geheel afgestemd op de doelstellingen die wij met elkaar afstemmen tillen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau in Google.

Google
.
Jarenlang profijt

Organische vindbaarheid

Je wilt de organische vindbaarheid verbeteren met een duurzaam resultaat. Door de sterke competitie en complexiteit van het algoritme is dat alleen met de juiste expertise te bereiken. Als zoekmachine optimalisatie bureau hanteren wij een bewezen aanpak waar je jarenlang op kunt bouwen.

.
Volledige controle

Gedegen strategie

Een duidelijke strategie zorgt ervoor dat alle technische SEO punten worden nagelopen. Wij zullen je website volgens een vaste audit op kwaliteit analyseren. Vanzelfsprekend houden we rekening met de laatste aanbevelingen en algoritme updates van Google. Na de analyse volgt een heldere rapportage met SEO technische verbeterpunten en acties, geprioriteerd.

Ons werk