Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Website ontwikkeling

.
Maatwerk

Website ontwerp op maat

Het ontwerp van uw website wordt volledig op maat gemaakt. We kijken naar de pagina structuur en de stijl die u voor ogen heeft. Wij geven advies en zorgen ervoor dat de uitstraling van de website past bij uw bedrijf.

Maatwerk
.
Responsive design

Toegankelijk op elk scherm

Tegenwoordig bekijken veel bezoekers uw website op een smartphone of tablet. Dat betekent een kleiner scherm. Wij zorgen ervoor dat uw website zich automatisch aanpast aan het betreffende scherm en daarmee perfect werkt op álle devices.

.
Volledige controle

Zelf gemakkelijk uw website aanpassen

Na het ontwikkelen van uw website zetten wij deze over in WordPress. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk zelf de teksten en afbeeldingen kunt aanpassen en toevoegen. Zo kunt u op een gebruiksvriendelijke manier uw website onderhouden. Uiteraard krijgt u bij oplevering een uitgebreide en duidelijke handleiding.

Google
.
Zoekmachine optimalisatie

Vindbaar in Google

Bij het ontwikkelen van uw website houden wij rekening met de vindbaarheid op internet. Wij melden uw website aan bij Google en andere zoekmachines. Door technische optimalisatie van uw website zorgen wij ervoor dat deze goed wordt geïndexeerd op basis van de kernwoorden van uw bedrijfstak. Wij adviseren u over het gebruik hiervan zodat u zo hoog mogelijk zult scoren in de zoekresultaten van de zoekmachines.

.
Inzicht in bezoeken

Live bezoekersstatistieken

Na het realiseren van uw website voegen wij Google Analytics toe. Met deze tool kunt u eenvoudig bijhouden hoe vaak uw website wordt bezocht. U krijgt een duidelijk overzicht waarin de bezoekersaantallen per maand, per week en per dag worden weergegeven. Ook kunt u live zien hoeveel bezoekers uw website bekijken.

Ons werk