Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Website Analyse

.
Maatwerk

Hoe goed is uw website?

Een veelvoorkomende vraag: Hoe goed is mijn website? Als u een website heeft is het natuurlijk belangrijk om te weten of uw website het goed doet. Is de website gebruiksvriendelijk voor uw doelgroep. Scoort uw website goed in Google en voor andere zoekmachines? Zijn de teksten goed? Wij doen een volledige analyse van uw huidige website en komen vervolgens met een doordacht verbeterplan. Op basis van dit verbeterenplan kunt u zelf of middels ons de verbeteringen doorvoeren.

Analyse
.
Responsive design

Volledig inzicht in uw score

Tijdens ons analysetraject process scannen wij uw gehele site op mogelijke verbeteringen. Dankzij een website analyse, zoekwoorden marktonderzoek en concurrentieanalyse ziet u precies waar de knelpunten en verbeterpunten van uw website zitten. Een expert op het gebied van webdesign en user experience design bekijkt de site van top tot teen op zoek naar verbeterpunten. Samengevoegd komt er een overzichtelijk rapport uit waarmee u op strategisch vlak kunt verbeteren.

.
Volledige controle

Uw website verbeteren

Het mooie aan een website analyse is het feit dat u weet wat u moet verbeteren om te groeien. Een kleine aanpassing kan al voor een verdubbeling van uw omzet betekenen. In het analyserapport geven wij duidelijk aan aan hoeveel tijd en werk de gevonden verbeteringen aan uw website gemiddeld vereisen. Quick wins met snel resultaat zetten wij bovenaan uw website analyse, zodat u snel weet welke stappen u moet nemen om uw website te verbeteren.

Google