Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Logo Ontwerp

.
Jarenlang profijt

Logo laten ontwerpen

Met een professioneel logo krijgt uw bedrijf een betrouwbare, herkenbare uitstraling. Bovendien zorgt een goed logo voor meer naamsbekendheid en hogere klantwaardering. Daarom ontwerpen wij een logo dat écht bij u past en waarmee u nog jarenlang indruk zult maken op uw klanten.

Logo
.
Karakter

Aangesloten op uw visie

U zult begrijpen dat een logo van een kinderdagverblijf iets anders uit moet stralen als het logo van een advocaten kantoor. Wij denken hierbij aan wie uw doelgroep is en hoe je deze wilt bedienen, is je bedrijf B2B (zakelijke klanten) of B2C (particuliere klanten), heb je een high end product of ben je juist een prijsvechter? Dit zijn aspecten die je mee kunt nemen in de juiste uitstraling van het logo.

.
Be ready!

Volledige huisstijl

Wij kunnen ook uw volledige huisstijl ontwerpen. U krijgt dan niet alleen een logo, maar ook al uw overige drukwerk: Visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, brochures- alles wat u nodig heeft. En dat allemaal in één stijl, die past bij uw bedrijf. Al uw drukwerk ziet er professioneel en vertrouwd uit dankzij de terugkerende kleuren en lettertypes. En klanten zien direct dat het van u afkomstig is.

Ons werk