Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

User Experience Design

.
User Experience

Gebruiksvriendelijkheid

Naarmate de complexiteit in een online service toeneemt, wordt een goed UX design belangrijker. Een goed UX design voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker en deze gebruiker ervaart uw online service als prettig.

Een UX design biedt onderscheidend vermogen. Goed design, zowel looks als performance, vergroten herkenbaarheid en het vertrouwen bij uw (potentiële) klanten.

Maatwerk
.
Wij komen erachter

Usability Testing

Heeft u al een website? Wij gaan graag met uw gebruiker om tafel zitten om te achterhalen hoe zij uw website gebruiken. Inzicht hierin kan uw conversie of bedrijfsgroei aanzienlijk verhogen. Kan uw online platform zonder problemen worden gebruikt? Kunnen gebruikers uw content makkelijk vinden en verdwalen ze onderweg niet? Wij vinden het voor u uit.

.
Mogen wij testen?

Klaar voor verbetering?

Tijdens ons ontwerpfase houden wij continue rekening met de usability guidelines van het systeem waarvoor wij ontwerpen. Hierdoor bent u verzekerd van een ontwerp dat altijd soepel werkt. Wij horen het graag als u uw online gebruiksvriendelijkheid wilt verbeteren.

Google
.
Zoekmachine optimalisatie

Vindbaar in Google

Bij het ontwikkelen van uw website houden wij rekening met de vindbaarheid op internet. Wij melden uw website aan bij Google en andere zoekmachines. Door technische optimalisatie van uw website zorgen wij ervoor dat deze goed wordt geïndexeerd op basis van de kernwoorden van uw bedrijfstak. Wij adviseren u over het gebruik hiervan zodat u zo hoog mogelijk zult scoren in de zoekresultaten van de zoekmachines.

.
Inzicht in bezoeken

Live bezoekersstatistieken

Na het realiseren van uw website voegen wij Google Analytics toe. Met deze tool kunt u eenvoudig bijhouden hoe vaak uw website wordt bezocht. U krijgt een duidelijk overzicht waarin de bezoekersaantallen per maand, per week en per dag worden weergegeven. Ook kunt u live zien hoeveel bezoekers uw website bekijken.

Ons werk