Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

App Ontwerp

.
Bereik je doelgroep

App laten ontwerpen

Door het gebruik van een app kun je als bedrijf eenvoudig in contact komen met je medewerkers, klanten of gebruikers. Wij ontwerpen applicaties met focus op de eindgebruiker. Tijdens de ontwerpfase blijven we dichtbij door snelle tests met uw toekomstige eindgebruikers.

App
.
Wij ontwerp voor

Android en iOS

Wij ontwerpen voor zowel Android als iOS. Hierbij nemen wij altijd de Human Interface Guidelines van deze platform mee bij het ontwerpen. Dit zorgt er voor dat uw applicatie voldoet aan de standaarden die Google en Apple eisen.

.
To the point

Doelstellingen

Een mooie applicatie maken is natuurlijk niet de enige doelstelling van uw product. Wij nemen alvorens wij beginnen met ontwerpen eerst uw doelstellingen door en zorgen dat wij een duidelijk plan hebben. Vervolgens kunnen wij gaan ontwerpen. De ontwikkeling zal uitbesteed worden aan een vertrouwd bureau in ons netwerk.

Google
.
Zoekmachine optimalisatie

Vindbaar in Google

Bij het ontwikkelen van uw website houden wij rekening met de vindbaarheid op internet. Wij melden uw website aan bij Google en andere zoekmachines. Door technische optimalisatie van uw website zorgen wij ervoor dat deze goed wordt geïndexeerd op basis van de kernwoorden van uw bedrijfstak. Wij adviseren u over het gebruik hiervan zodat u zo hoog mogelijk zult scoren in de zoekresultaten van de zoekmachines.

.
Inzicht in bezoeken

Live bezoekersstatistieken

Na het realiseren van uw website voegen wij Google Analytics toe. Met deze tool kunt u eenvoudig bijhouden hoe vaak uw website wordt bezocht. U krijgt een duidelijk overzicht waarin de bezoekersaantallen per maand, per week en per dag worden weergegeven. Ook kunt u live zien hoeveel bezoekers uw website bekijken.

Ons werk